Choď na obsah Choď na menu
 


Ashley Tisdale(Sharpy Evans)

02.09.2007

Ashley Tisdale

ObrazekCelé meno:Ashley Michelle Tisdale

Dátum narodenia:2.07.1985 

Miesto narodenia:West Deal, New Jersey, USA

Znamenie:Rak

Proefesia:Herečka,Modelka,

Spevačka

Výška:160cm

Prezývky:Blondie, Maddie, Ash

Rodičia:Lisa a Mike Tisdale

 

Životopis:

Ashley Tisdale sa po prvý krát objavila na televíznich obrazovkách v niekolkých epizodach v roznych serialov napríklad:Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210.Mala malú rolu vo filme Donnie Darko v roku 2001.Potom sa Ashley stala známou.ajviac ju preslávila rola v televíznom filme High School Musical.Okrem herectva sa venuje aj hudbe.Už v 12 rokoch spievala pre prezidenta USA Billa Clintona.Svoj prvý solový album vydá 6.2.2007.Jej rodičia sú Lisa a Mike Tisdale a súrodenci staršia sestra Jen.

Filmografie:

Filmy v ktorých si zahrala:

HSM3....Sharpay Evans (2008)

HSM2....Sharpay Evans (2007)

Picture This! (2007)

HSM....Sharpay Evans  (2006)

Donnie Darko (2001)

Seriály v ktorých si zahrala:

The Suite Life of Zack and Cody (2005)

Still Standing-Bonnie (2003)

George Lopez (2003)

Malcolm in the Middle (Malcom v ťažkostiach) (2002)

The Hughleys (2002)

Grounded for Life (2002)

Charmed (Čarodejnice) (2001)

Kate Brasher (2001)

Bette (2001)

Once and Again (2001)

Beverly Hills 90210 (2000)

Boston Public (2000)

7th Heaven (V siedmom nebi) (1997)

Smart Guy  (1997)

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.